Sunday, March 2, 2008

iCumparaturi.ro

Nume proiect: iCumparaturi
Adresa: www.icumparaturi.ro
Compania: Numedia Studio
Dezvoltare: Numedia Studio

Descriere: iCumparaturi.ro este un website dedicat exclusiv reducerilor si promotiilor din comertul online romanesc. Promotiile sunt primite direct de la proprietarii magazinelor online romanesti prin intermediul feed-urilor RSS, newsletter-urilor, prin e-mail sau propuse direct spre publicare prin intermediul formularului de la adresa www.icumparaturi.ro/trimite-o-promotie. Scopul nostru este sa punem zilnic la dispozitie amatorilor de reduceri sau dependentilor de shopping cele mai interesante promotii din .ro, in special reduceri consistente de pret, cupoane de reduceri sau preturi speciale valabile pentru o zi, de tipul Ghelir.ro.

Avantaje: Vizitatorii au la dispozitie fara inregistrare cele mai noi promotii din Romania pe prima pagina, in feed-ul RSS full sau prin e-mail zilnic. Proprietarii de magazine online isi pot populariza instant si fara nici un cost promotiile de pret. Update zilnic, continut publicat sub licenta Creative Commons.

Stadiul proiectului: In beta. Site-ul a fost lansat in noiembrie 2007 si speram sa creasca odata cu piata comertului electronic din Romania.

Observatii: Suntem dornici sa primim pentru publicare coduri sau cupoane de reduceri exclusive. Fiecare informatie este verificata si publicata manual.

No comments: