Saturday, March 1, 2008

Cuponix.ro

Nume proiect: Cuponix
Adresa: www.cuponix.ro
Compania: Cuponix

Descriere: Cuponix.ro este primul site din Romania dedicat in exclusivitate publicarii cupoanelor de reduceri pentru magazine online. Mecanismul e destul de simplu. Inainte de a cumpara ceva online treci pe la Cuponix pentru a lua un cod de reducere, apoi mergi in magazin si faci cumparaturile. Inainte de a plati introduci codul cuponului de reducere si primesti discountul promis.

Avantaje pentru cumparatori: Gasesti reduceri "pe bune", concrete. Folosind cupoanele primesti o reducere in plus fata de pretul afisat in magazin.

Avantaje pentru magazine: Prin distributia cupoanelor de reducere magazinele vor atrage mai multi cumparatori catre magazin, marind astfel vanzarile si implict profitul.

Stadiul proiectului: Dupa lansarea din decembrie 2007 la Net Camp ne-am concentrat in primele 2 luni asupra atragerii magazinelor. Din februarie am inceput promovarea si catre potentiallii utilizatori ai cupoanelor. In paralel adaugam inca functionalitati si estimam sa iesim din beta in 6-8 saptamani.

Observatii: In Romania cupoanele de reduceri sunt inca la inceput de drum. Suntem convinsi insa ca in timp se va impune ca o foarte buna metoda de marketing, asa cum este in tari cu comert online mai dezvoltat.

No comments: