Saturday, May 17, 2008

Yuppie.ro

Nume Proiect: Yuppie
Adresa: www.yuppie.ro
Dezvoltare: Bogdan Manaila

Descriere: Yuppie.ro este prima comunitate a tinerilor profesionisti din Romania. Ne-am gandit la o comunitate online care sa sprijine comunicarea acestei categorii sociale. In Romania, “generalul” nu mai multumeste o societate formata din ce in ce mai mult din individualitati. Vrem ca acest site sa fie o platforma pentru cei care au de spus mai multe, mai bine si mai clar. Pe scurt, ne adresam oamenilor de succes, fara ca acest succes sa insemne banii din conturile bancare. Este o casa virtuala a elitelor. Intrand pe yuppie business, oamenii gasesc locul de intalnire al profesionistilor din toate domeniile de activitate, pot relationa, pot gasi parteneri de afaceri, pot discuta probleme, impartasi temerile legate de activitatea lor, pot gasi solutii, pot sa-si promoveze imaginea de expert in anumite domenii. Yuppie entertainment este locul de relaxare dupa ziua de munca, locul in care se pot lega prietenii, se pot crea discutii pe diverse teme/hobbyuri/zone de interes.

Avantaje:
  • Utilizatorii sunt invitati sa completeze un mini CV care, impreuna cu impartasirea reciproca a lucrurilor care-i fac sa vibreze, creeaza comunitati in adevaratul sens al cuvantului, bazate pe elemente comune.
  • Se doreste crearea de comunitati vii, dinamice, indreptate atat catre activitati specifice de leisure cat si, de ce nu, proiecte comune de afaceri. Prin participarea intensa la forumul de discutii, personalitatea acestor tineri iese in evidenta, expertiza si creativitatea lor pot fi vazute de potentiali angajatori. Ce e nou? Se creaza sisteme dinamice, care “invata” si se “invata” generand informatii noi, mai rafinate decat fiecare membru luat in parte.
  • Una din noutatile absolute ale acestui site o consta schimbul de informatii si date despre oamenii de afaceri sau persoane din mediul de business. De aceea, noi consideram ca este important ca OAMENII sa se gaseasca intre ei, indiferent daca astazi lucreaza pentru o companie, iar maine pentru o alta. Competenta reprezinta masura tuturor lucrurilor in lumea afacerilor de azi. Dar ce fel de date sunt obiecte de comert pe site-ul Yuppie.ro, ramane sa fie explorat de catre cei interesati.
  • Platforma permite postarea de clipuri si fotografii. Comunitatea profesionistilor beneficiaza si de o moneda: Yup (1 EUR =10 Yupi).
  • Forumul de discutie este locul in care membrii se pot intalni si povesti despre temele de interes: economie, lifestyle, locuri de munca sau frumusete, sanatate, dieta, shopping, gadget-uri.
Stadiu: Online, versiune BETA

No comments: