Saturday, May 17, 2008

Ocaziuni.ro

Nume Proiect: Ocaziuni
Adresa: www.ocaziuni.ro
Compania: Neogetica
Dezvoltare: Neogetica

Descriere: OCAZIUNI.RO este un site unde oricine poate trimite si recomanda oferte speciale, discounturi, noutati demne de luat in seama, intr-un cuvant OCAZIUNI. Oricine poate adauga ocaziuni iar sistemul nostru de votare face ca numai ocaziunile valoroase sa apara pe prima pagina a site-ului. Toate ocaziunile noi sunt adaugate la sectiunea OFERTE NOI si cititorii nostri le pot vota la sectiunea TOP OFERTE. Oricine este familiar cu sistemul digg va gasi usor de folosit si Ocaziuni.ro. Selectia ofertelor valoroase este facuta de cititori, si de aceea speram sa oferim un loc ideal unde oricine va gasi mereu ceva util de cumparat, la un pret redus.

Avantaje: Cititorii nostri pot gasi aici exclusiv numai oferte speciale, preturi reduse si cupoane de discount. De ce sa caute reduceri pe zeci de site-uri cand pot gasi totul intr-un singur loc? In plus, marele avantaj al cititorilor este ca ei pot vota ofertelevaloroase, in acest fel excluzandu-se posibilele incercari de publicitate gratuita fara a oferi in schimb ceva util. Pe de alta parte, vanzatorii pot intr-adevar sa-si creeze publicitate gratuita adaugand ofertele lor promotionale, iar daca se dovedesc a fi valoroase, numarul voturilor cititorilor va creste si implicit pozitia pe prima pagina va fi asigurata. Trafic gratuit pentru un magazin online este un lucru destul de rar in zilele noastre, si de aceea vanzatorii pot profita, adaugand cat mai des oferte cu adevarat tentante pentru cititori.

Stadiul proiectului: Proiectul este in beta testing. Mai avem cate ceva de testat si inca cateva mici facilitati de implementat, si speram ca in curand vom fi gata. Incercam sa aducem permanent imbunatatiri si facilitati noi, si de aceea speram ca cititorii nostri vor gasi mereu aici ceva interesant si de calitate. Site-ul a fost lansat in martie 2008.

Observatii: Suntem deschisi oricaror colaborari cu vanzatori, dealeri si alte tipuri de magazine online.

No comments: