Saturday, May 17, 2008

MyTestBox

Nume: MyTestBox
Adresa: www.mytestbox.com
Compania: ZIBOtech (USA)

Descriere: MyTestBox.com intentioneaza a fi un site de recenzii (reviews) pe tema web software (software care ruleaza pe un web server si intr-un browser). Recenziile (cat mai nepartinitoare si cat mai ample posibile) sunt generate de useri mai experimentati, nu de firmele producatoare. Site-ul se adreseaza in general userilor mai putin experimentati care cauta informatii detaliate despre un anumit software (inclusiv comparatii si sfaturi). In viitor se vor adauga mai multe facilitati si orice sugestie in privinta asta e binevenita. Daca doriti sa contribuiti cu recenzii nu ezitati sa o faceti contactand echipa (amanunte despre cum poti contribui se gasesc aici: www.mytestbox.com/send-your-reviews ).

Avantaje: Recenzii pe tema web software sunt la tot pasul (Hotscripts.com sau Softpedia.com, de exemplu) dar recenzii amanuntite+comparatii si sfaturi (+screenshoturi si, eventual, video-tutoriale) nu se gasesc asa usor. Ca sa alegi un web software potrivit trebuie sa cauti, testezi si sa compari mai multe. Userii (sau developerii) mai experimentati au facut deja asta asa ca ei isi pot impartasi experienta celor mai putin experimentati pe www.MyTestBox.com (si, eventual, pot fi chiar si platiti pentru asta). Recenziile vor fi in limba engleza, deocamdata...cu planuri de localizare in mai multe limbi in viitor.

Stadiul proiectului: Proiectul are trei luni si jumatate de viata timp in care traficul a crescut constant (Romania se afla pe locul doi dupa SUA ca trafic generat spre site-ul nostru). Unele firme producatoare de software au abordat MyTestBox.com in vederea obtinerii unor recenzii (facuta de noi nu de ei). In viitor se prevede adaugarea de noi facilitati (inclusiv localizare).

Observatii: Suntem deschisi oricaror propuneri de imbunatatire ale site-ului (includiv formarea unei comunitati in jurul lui). Nu garantam ca vor fi implementate toate si nu imediat dar le vom lua in considerare in viitor. Avem in vedere in viitor si o derulare a unei campanii de marketing pe unele tech bloguri importante gen TechCrunch, Venturebeat, RWW, Dzone, Lifehacker cat si pe forumuri specializate (am aparut deja pe site-ul lui Guy Kawasaki www.alltop.com la sectiunea Social Media: http://socialmedia.alltop.com ). Dorim de asemenea sa formam parteneriate cu site-uri complementare specializate gen Download.com, Softpedia.com, Soft32.com si altele.

No comments: