Saturday, May 17, 2008

Jobsy.ro

Nume proiect: Jobsy.ro
Adresa: www.jobsy.ro
Dezvoltare: Extendio.ro

Descriere: Jobsy este un site de joburi ce isi propune sa fie un instrument util profesionistilor din IT, New Media si Advertising, domenii ce noi le consideram conectate prin specificul lor creativ si orientarea catre utilizarea a tot ce inseamna tehnologii noi. Fie ca utilizatorul este in cautarea unui job nou sau doreste sa angajeze profesionisti din domeniile deservite de Jobsy, totul este conceput pentru o utilizare simpla si eficienta.

Avantaje: Publicarea de joburi este GRATUITA, jobul fiind listat pe Jobsy timp de 30 zile. In cursul primei publicari a unui anunt se creeaza un cont de angajator, acest cont oferind permanent accesul la joburile postate. Angajatorul are astfel, in orice moment, posibilitatea de a modifica, dezactiva, innoi joburi pentru inca 30 de zile inainte de expirarea termenului de afisare. De asemenea, se pot reactiva joburi vechi fara a fi nevoie de o noua publicare a aceluiasi job.

Prin alerte pe email userul este tinut la curent cu joburile al caror termen de valabilitate se apropie de sfarsit, putand astfel opta pentru o innoire a anunturilor inainte ca acestea sa expire.

Observatii: Asteptam orice fel de opinii, sugestii observatii, critici. Intentia noastra e de a imbunatati siteul si avem cateva idei in privinta asta, idei ce sunt inca dezbatute.

No comments: