Wednesday, February 6, 2008

Youmago

Nume proiect: youmago.ro
Adresa: www.youmago.ro
Compania: Magomedia
Dezvoltare: Magomedia

Descriere: Youmago e un portal activ. Interactiv. A fost gandit plecand de la o idee simpla, aceea de a ajuta utilizatorul sa gaseasca ceea ce cauta si sa decida asupra celui mai bun rezultat.. Pentru asta are o navigare usoara si un modul avansat de filtre in cadrul pagini Magopedia. Si bineinteles karma, un indicator, un sistem de masurare a popularitati si activitati userilor si produselor.

Ideea este simpla, structura? Organizam orice intr-o imensa baza de date la care poate contribui oricine.
Acoperim deja o diversitate de categorii: filme, muzica, jocuri, celebritati, masini, telefoane, hardware, situri web, imbracaminte, hoteluri, cluburi, restaurante, foarte mult shopping, articole pentru casa si gradina, si multe, multe altele.

Pentru toate acestea te ajutam cu resurse(zlinks): trailere, subtitrari, clipuri, versuri, drivere, magzaine online, dealeri, stiri, situri oficiale, review-uri, statistici.. orice. La aceasta colectie poate contribui, ati inteles deja, oricine.

Pe scurt? O enciclopedie, o sursa de informatii la care poate contribui oricine, cu descrieri si imagini, linkuri în toate directiile, cu clasamente, karma, tendinte, voturi si comentarii.

Avantaje:
  • Este util si confera libertate utilizatorului pentru a se implica si socializa.
  • Te ajuta sa descoperi preferintele altora. Poti vedea cine si ce a votat.
  • RSS pentru tot continutul.
  • Zlinks - linkuri asociate produselor, contorizate pe numar de accesari. Posibiliatea de afisare a continutului Youtube in pagina produselor.
  • Comentarii organizate in topicuri, curand si in conversatii.
  • Caracteristici complete pentru fiecare produs. Posibilitati avansate de filtrare.
  • Youmago Connect un sistem automat care afiseaza produse ce poseda caracteristici similare.
  • Ultimele comentarii, ultimii utilizatori, produse, ultimele versusuri toate se reflecta in MagoPub. O oglinda a activitatii din site.
  • Versus - utilizatorul logat are la dispozitie o pagina numita Versus unde poate pune fata in fata doua "obiecte" pentru a fi votate si comentate.
Stadiu proiectului: Momentan suntem in beta. Ne place in beta. Mai avem foarte mult de lucru pentru ca acest proiect sa devina ceea ce ne dorim. Pregatim cateva surprize pentru urmatorul semestru care vor aduce un plus de inovatie si functionalitate partii existente, dar si ceva nou.. ceva diferit.

No comments: