Friday, February 1, 2008

Paymo.biz

Nume proiect: Paymo
Adresa: www.paymo.biz
Compania: Logic Design
Dezvoltare: Logic Design

Descriere: Paymo este o aplicatie de pontaj online, care se adreseaza in mod special comapaniilor care lucreaza pe baza de proiect. Aplicatia permite unui manager sa verifice modul in care angajatii isi folosesc timpul de lucru pe proiecte si sarcinile care le au in cadrul proiectului.

Paymo este compus din doua parti majore:

O interfata de administrare a managerului care permite urmatoarele:
  • managementul clientilor finali ai companiei (date de contact)
  • managementul angajatilor (poza, date de contact, foi de pontaj)
  • managementul proiectelor si sarcinilor, asocierea proiectelor cu clientii firmei
  • rapoarte de pontaj cu filtrari dupa clienti, proiecte si angajati cu posibilitatea de printare a acestora sau export in format PDF
O interfata utilizator, adresata angajatului care permite:
  • adaugarea de timp in mod manual (selectarea unui project + sarcina si adaugarea "manuala" timpului lucrat
  • adaugarea de timp in mod automat (selectarea unui proiect + sarcina si pornirea/oprirea unui cronometru la inceperea/sfarsitul activitatii)revizuirea foilor de pontaj personale.
Interfata utilizator poate fi accesata in doua feluri:
  • direct in browserul web
  • printr-o aplicatie Windows sau widget Mac OS, care este mult mai usor de folosit (metoda care o recomandam).
Paymo necesita o conexiune de internet activa pentru a functiona. Datele se stocheaza intr-o baza de date centrala pe internet. Aplicatia este gratuita pentru firme mici (pana in trei angajati), pentru firme mai mari costul fiind de $3.99/angajat/luna. Momentan aplicatia este disponibila doar in limba engleza. Pentru a face un cont de test gratuit, va rugam vizitati site-ul www.paymo.biz. (aici veti gasi informatii suplimentare si screenshot-uri din program).

Avantaje: Interfata usor de folosit, util pentru oricine manager care vrea sa aiba o imagine clara a activitatii angajatilor, si un tool ideal pentru cei ce factureaza pe ora. Functioneaza pe orice system (Win/Mac/Liunx), si are o componenta desktop (Win/Mac).

Stadiul proiectului: Proiect in beta.

Observatii: Suntem deschisi propunerilor si colaborarilor pe plan local. In acest an vom lansa varianta in limba romana.

2 comments:

Huper said...

Folosesc aplicatia de vreo 3 saptamani si imi place. Am facut niste sugestii si baietii au fost foarte prompti si receptivi. Mai sunt cateva bug-uri de javascript, dar functiile mai importante se pot folosi fara probleme.

.n said...

si eu folosesc aplicatia de vreo 2 saptamani (cred).
inca nu am avut cand sa dau feedback, asa ca am sa dau aici:

1. la aplicatia pt utilizator ar fi foarte util sa vad si clientii nu doar proiectele si task-urile. (pt ca daca am 2 clienti si am aceeasi denumire a proiectului, nu le pot diferentia)

2. stiu ca si in descriere este mentionat ca functioneza doar conectat la net, DAR pentru mine (care zilele acestea am avut probleme cu netul) ar fi bun sa pot da start / stop la cronometru chiar daca nu sunt online.


Spor si succes.